voulez-vous… – stimulating gel tagada berry

26.95

voulez-vous… – stimulating gel tagada berry
middelen
EUR 26.95

SKU: X-Toys 6878 Categorie:

voulez-vous… – stimulating gel tagada berry

Breng aan op de erogene delen van jouw lichaam of je partners lichaam, of voor de heetste resultaten, beide! Een warm gevoel van opwinding komt over je heen, alleen een lichte ademhaling van je partner geeft een wellustige warmte, en bij elke liefkozing… meer opwinding. De lucht vult je zintuigen met een zoete, afrodisiacum-inducerende cocktail, welke je verbeelding gek maakt… en ook je geliefde. Laat de tijd voorbijgaan en creeer met spanning geladen herinneringen, zoals de nachten van Sheherezade. – Irriteert de slijmvliezen niet – Compatibel met condooms – Geen conserveringsmiddelen of parabenen – Natuurlijke smaken – Niet vlekkend 30 ml
Meer info…

Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-.
Verzendtijd: Vandaag bestellen, morgen in huis.

– Gemakkelijk en veilig betalen d.m.v. alle gangbare betaalopties.
– Alle producten direct uit voorraad leverbaar.
– Gratis cadeautje bij iedere bestelling.
– 100% discrete verpakking.
– Geen ongevraagde reclame.
– Lidmaatschap van Thuiswinkel.org.

De voulez-vous… – stimulating gel tagada berry wordt aangeboden door X-TOYS. Door op de button naar aanbieder te klikken gaat u naar X-TOYS waar u de voulez-vous… – stimulating gel tagada berry kunt bestellen.

Bestellingen worden door X-TOYS snel en discreet geleverd.

X-TOYS.NL is al jaren een bekende naam als online retailer van erotische artikelen. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide unieke assortiment is X-TOYS.NL inmiddels een begrip.

 

Winkel