bijoux indiscrets – twenty one massage glijmiddel

27.95

bijoux indiscrets – twenty one massage glijmiddel
glijmiddel
EUR 27.95

SKU: X-Toys 5780 Categorie:

bijoux indiscrets – twenty one massage glijmiddel

Geniet van de allergrootste Twenty One sensaties met deze 2-in-1 siliconen gel, ideaal voor massages en perfect voor intiem genot met jouw vibrerende diamant Twenty One, in je eentje of met je partner. Inhoud: 2 in 1 siliconen massage en intieme gel (100 ml) – Verhoog de en #8203; en #8203;sensaties die Twenty One je geeft door een beetje gel op de stimulator en ook op je meest intieme gebied aan te brengen. – Breng de gel aan op je huid voor een sensuele massage, de beste warming-up voor iets meer opwinding. Om nog meer uit je relatie te halen en je genot te maximaliseren, zelfs onder water, breng je de gel aan op je intieme zone. Compatibel met latex.
Meer info…

Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-.
Verzendtijd: Vandaag bestellen, morgen in huis.

– Gemakkelijk en veilig betalen d.m.v. alle gangbare betaalopties.
– Alle producten direct uit voorraad leverbaar.
– Gratis cadeautje bij iedere bestelling.
– 100% discrete verpakking.
– Geen ongevraagde reclame.
– Lidmaatschap van Thuiswinkel.org.

De bijoux indiscrets – twenty one massage glijmiddel wordt aangeboden door X-TOYS. Door op de button naar aanbieder te klikken gaat u naar X-TOYS waar u de bijoux indiscrets – twenty one massage glijmiddel kunt bestellen.

Bestellingen worden door X-TOYS snel en discreet geleverd.

X-TOYS.NL is al jaren een bekende naam als online retailer van erotische artikelen. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide unieke assortiment is X-TOYS.NL inmiddels een begrip.

 

Winkel