fun factory baby bug mini vibrator – groen

28.95

fun factory baby bug mini vibrator – groen
fun_factory|mini_vibrator
EUR 28.95

SKU: X-Toys 906 Categorie:

fun factory baby bug mini vibrator – groen

Met de Fresh Vibes “Fun Factory Baby Bug Mini Vibrator” heb je altijd een vriendje in handzaam formaat bij je. Deze mini vibrator combineert al de voordelen van haar grotere Fun Factory broers en zusjes maar heeft een zeer handzaam formaat waardoor hij zeker niet zal opvallen in je rugzak, tas of zelfs in je jaszakken. Ze zijn perfect geschikt voor het stimuleren jouw lekkerste plekjes. Hij stimuleert vaginaal en anaal als de beste. De Smart en Freshvibes hebben 4 vibratie programmas, zijn spat waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. De mini vibrators zijn gemaakt van 100% high quality silicone en hebben een krachtige maar stille motor.
Meer info…

Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-.
Verzendtijd: Vandaag bestellen, morgen in huis.

– Gemakkelijk en veilig betalen d.m.v. alle gangbare betaalopties.
– Alle producten direct uit voorraad leverbaar.
– Gratis cadeautje bij iedere bestelling.
– 100% discrete verpakking.
– Geen ongevraagde reclame.
– Lidmaatschap van Thuiswinkel.org.

De fun factory baby bug mini vibrator – groen wordt aangeboden door X-TOYS. Door op de button naar aanbieder te klikken gaat u naar X-TOYS waar u de fun factory baby bug mini vibrator – groen kunt bestellen.

Bestellingen worden door X-TOYS snel en discreet geleverd.

X-TOYS.NL is al jaren een bekende naam als online retailer van erotische artikelen. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide unieke assortiment is X-TOYS.NL inmiddels een begrip.

 

Winkel